Deprecated: Implicit conversion from float 2.8125 to int loses precision in /home/cosmos/webapps/tag-reparation/wp-content/plugins/wp-seopress-pro/src/Actions/Api/js.php on line 69

Deprecated: Implicit conversion from float 2.8125 to int loses precision in /home/cosmos/webapps/tag-reparation/wp-content/plugins/wp-seopress-pro/src/Actions/Api/js.php on line 69

Deprecated: Implicit conversion from float 2.75 to int loses precision in /home/cosmos/webapps/tag-reparation/wp-content/plugins/wp-seopress-pro/src/Actions/Api/js.php on line 69
Understrygning af tegltag - Tag Reparation
61 27 84 93

Understrygning af tegltag

Vi udfører følgende indenfor Understrygning

  • Understrygning
  • Overstrygning
  • Reparation af rygning
  • Fugning af skorsten
  • Skorstens inddækning

Ring til os på

Understrygning

Spar et nyt tag væk, og forlæng dit nuværende tag med op til 20 år, ved at lade Tag-reparation.dk understryge dit gamle tag.

Opdag utætheder i taget, før skaden sker

Råd, svamp og vandskader er ubehagelige følger af utætheder i et tag. Det kan derfor betale sig at holde øje med tagets tilstand.

Bliver dit tag ikke vedligeholdt løbende, mindst en gang om året, kan det give alvorlige fugt- og vandskader. Det går ikke bare ud over selve taget, men kan også føre til massive ødelæggelser på resten af huset.

Hvor opstår utætheder i taget typisk?
Utætheder omkring de inddækninger (typisk bukket metal), der sidder, hvor bygningsdele som skorstene, antenner, kviste og udluftningshætter stikker op af taget. Utætheder ved ovenlys. Utætheder i skotrenden, der hvor to tagflader mødes. Utætheder ved rygningen, dvs. toppen af taget. Utætheder ved tagfoden/tagudløbet omkring tagrender, hvor den største mængde vand samles, når det regner. Egentlige revner eller huller i taget.

Mange utætheder opstår grundet vind og vejr gennem tiden.
Du kan derfor forlænge dit tag med op til 15-20 år, ved at lade tag-reparation.dk understryge dit tag. På den måde kan du spare at få skiftet dit tag til nyt, og opnå en stor besparelse.

Understrygning er typisk en god og billig løsning til et tæt tag, hvis husets tagsten er af god kvalitet og yderligere har mange års levetid.

HVAD ER OVERSTRYGNING?
Siden 1976 har metoden med overstrygning af et tag været brugt til at tætte ældre tegltage. Formålet med overstrygning er at tætne taget, så fygesne og slagregn hindres i at trænge ind og beskadige underliggende konstruktioner.
Det kan med tiden føre til råd og svamp i træværket, hvilket kan blive en bekostelig affære, hvis der ikke sættes ind i tide.

VENTILATION
Efter en overstrygning lukkes der også af for naturlig ventilation af loftrummet. Det er derfor nødvendigt at montere tagrumsudluftninger for hver ca. 10 m² tagflade. Og det for at undgå problemer med kondens og fugt.