61 27 84 93

Reparation af eternittag eller nyt

Vi udfører følgende indenfor tagarbejde med eternittag.

  • Nyt eternittag
  • Skorsten
  • Reparationer
  • Tagrender og nedløb
  • Udhæng
  • EfterIsolering
  • Nyt eternitag oven på det gamle tag

Ring til os på

Send os en mail

Eternittag med 15 års garanti og stor erfaring

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse.

Reparation af eternittag eller nyt tag

Hvad er eternittag?
Bølgeeternit er et armeret cementbaseret produkt (fibercement), der er udviklet til at modstå strenge klimatiske påvirkninger. De kan fås i mange forskellige størrelser og strukturer. Asbesten gjorde tagpladerne holdbare og modstandsdygtige gennem længere tid i alt slags vejr.
På bølgeeternitpladens overside er der trykt en række tal, der fortæller, om pladen indeholder asbest. Er de første cifre 4 eller 5, indeholder eternitpladen ingen asbest, men er første ciffer 0 eller 1, er der asbest i pladen.
Eternit fra før 1984 indeholder altid asbest. Eternit fra 1984-1988 kan indeholde asbest. Eternit produceret efter 1988 indeholder ikke asbest.

Hos Tag-Reparation.dk tilbyder vi at reparere dit nuværende tag ved evt at gå hele taget efter for ødelagte plader eller såvel utætte plader. Når utætheden er fundet skifter vi den plader, og sikre os at alt er 100% tæt igen, så dit tag kan få flere års levetid igen. Dette er vigtigt at få gjort i tide, da der kan opstå fugt i tagkonstruktionen.

Tag-Reparation.dk tilbyder også at montere helt nyt tag fra bunden.
Vi kan leverer og monterer alt fra spær til færdigt tag. Vi samarbejder med Ringsted Spærforbrik.

Hvorfor vælge Tag-Reparation.dk

Tag-Reparation.dk vægter på kvalitet og på kundens behov. Vi har mange års erfaring i taglægning af alle former og det gælder også eternittag. Vores tømrer er yderst erfarne og kompetente i montering af et eternittag. Det er et tag, som passer til mange bygninger og som prismæssigt er overkommeligt.

Prisen pr. m2 starter fra 500Kr. Inkl. Moms.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og vi bruger derfor meget tid på at forventnings afstemme så der ingen misforståelser opstår. Det er meget vigtigt for os at kunden er sat 100% ind i hvad de betaler for.

Sammen finder vi frem til den tagløsning, som er den allerbedste for den enkelte kunde. Hvis der sker ændringer undervejs, enten fra kundens eller vores side, så har vi løbende kontakt til kunden, så vi er enige om eventuelle justeringer. Hvis du har spørgsmål til det vi udbyder eller ønsker et uforpligtende tilbud på taglægning af dit hus, så er du velkommen til at kontakte os. Brug gerne vores formular her på siden.