61 27 84 93

Reparation af beton tag eller nyt tag

Vi udfører følgende indenfor tagarbejde med beton tag.

  • Nyt Beton tag
  • Skorsten
  • Reparationer
  • Tagrender og nedløb
  • Udhæng
  • EfterIsolering

Ring til os på

Send os en mail

Vi er altid opdateret på nye regler og normer indenfor tage

Hos os, sikre du dig at dit tag bliver bygget efter anvisninger

Reparation af beton tag eller nyt tag

Hvad er betontagsten?
Der er betontagsten på mange tage i Danmark. Betontagsten ligner de klassiske tegltagsten, der er lavet af ler, og er et populært materiale både ved nybyggeri og renovering. Man begyndte at lave betontagsten i midten af 1800-tallet på grund af mangel på lertegl.

Betontagsten – også kaldet “cementtagsten” – er fremstillet af sand, vand og cement, der blandes og bliver til beton. I nogle tilfælde blandes der flyveaske og farvestof i for at give tagstenene farve. De fås i forskellige farver og typer, hos de mange trælaster som sælger dem.

Hvad er prisen på de forskellige typer betontagsten?
Normalt ligger kvadratmeterprisen på betontagsten ca. 10-20 procent lavere end almindelige teglsten. Det er kun materialeprisen på tagbeklædningen, der er lavere. Skal du have nyt tag, er der flere andre ting, der skal tages hensyn til, og som koster, fx arbejdsløn og opbygningen af konstruktionen under betontagstenene, såsom undertag, lægter, tagfod og meget mere.

Et tag er en væsentlig del af hele husets klimaskærm
og skal i sagens natur beskytte både bygning og indbo. Det danske vejr kan være hårdt ved både facader og tage, og hvis det efter gennemgang viser sig, at et tag er i så dårlig stand, at det både er dyrt i energiforbrug og samtidig sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, kan det være tid at overveje at få lagt et nyt tag.

Hvorfor Vælge Tag-reparation

Et nyt tag løfter hele ejendommen
Trænger din ejendom til nyt tag? Eller overvejer du en tagrenovering?
Uanset om det er nyt tag eller en renovering af det tag, du har, er Tag-reparation klar til at løse opgaven.
Med mere end 30 års erfaring inden for tag og tagrenovering kan vi udføre din tagopgave professionelt og i høj kvalitet.

Måske er det nok med en tagrenovering?
Hvis taget på din ejendom er i god stand i dag, kan det være tilstrækkeligt med en tagrenovering. Med en tagrenovering udskifter vi de dele af taget, der er nødvendige for at få et tæt og sundt tag. Du kan også vælge at få lagt isolering ind, og med det genindførte håndværkerfradrag er der faktisk mulighed for at trække op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden fra i skat, hvis du laver isolering, der reducerer energiomkostningerne. Samtidig vil du kunne mærke det på din varmeregning fra første dag. Læs mere om hvilke udgifter, du kan trække fra på SKATs hjemmeside.

Tag-reparation rådgiver dig gerne om, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt for netop dit tag, så du får den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit budget.
Få en pris på nyt tag eller tagrenovering
Vi kører ud hver dag for at lægge nyt tag og lave tagrenovering i København og hele Storkøbenhavn. Lad os komme forbi for at se på dit tag og give dig kompetent rådgivning og et uforpligtende tilbud på det, dit tag trænger til.
Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf. 61278493